32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Informația momentului despre Maria Ciobanu! Ionuț Dolănescu a anunțat personal

Publicat pe


Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani! Petrecere de vis la Los Angeles

Sărbătoare mare pentru Maria Ciobanu şi familia sa. Ciocârlia muzicii populare românești a împlinit 86 de ani în urmă cu doar câteva zile, pe data de 3 septembrie.

A fost petrecere în Statele Unite, la Los Angeles, acolo unde Maria Ciobanu s-a stabilit acum mai mulţi ani, împreună cu Camelia, fiica sa.

În imagini se poate vedea cum tortul pe care l-a primit celebra interpretă de muzică populară avea lumânările aşezate invers, vârsta indicată fiind de 68 de ani, semn clar că Maria Ciobanu se simte în continuare tânără şi în putere, în ciuda vârstei sale respectabile.

Maria Ciobanu a cântat împreună de cei din familie şi prietenii veniţi să o serbeze, un alt semn că nu şi-a pierdut deloc glasul şi plăcerea de a cânta, cu toate că publicul nu a mai văzut urcând pe scenă din 2017.

Mesajul lui Ionuţ Dolănescu pentru iubita sa mamă

Băiatul său, Ionuț Dolănescu, a transmis şi el un mesaj emoţionant pe Facebook pentru Maria Ciobanu, cu ocazia zilei de naştere a acesteia.

Din păcate, el nu s-a putut afla la Los Angeles, alături de mama sa, însă nu a uitat de această zi foarte importantă.

„Stimați și iubiți prieteni, azi, 3 septembrie, este o zi foarte importantă pentru familia noastră. Îi spunem La mulți ani, din toată inima, mamei mele, mamei noastre, Maria Ciobanu, celebra noastră interpretă, Ciocârlia muzicii populare românești.

La mulți ani, mamă, să fi sănătoasă, să te bucuri de copii, de nepoți. Noi toți te iubim, așa că întreg poporul român. Dumnezeu să-ți dea sănătate și viață lungă. La mulți ani, regina mamă!”, a spus Ionuț Dolănescu.

Reamintim că Ionuț Dolănescu este fiul Mariei Ciobanu şi al regretatului Ion Dolănescu.

Românii s-au întrecut în urări pentru Maria Ciobanu

Sute de români i-au urat şi ei „La mulţi ani” Mariei Ciobanu, prin intermediul comentariilor postate la mesajul transmis de Ionuț Dolănescu pe Facebook.

Iată doar câteva dintre ele, de la interpreţi cunoscuţi sau simpli fani:„Ani multi cu batraneti liniștite, cu cântec oltenesc în vesnicie draga noastra CIOCARLIE!”, a scris cântăreaţa de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa.

„La mulți ani trăiascăăă ! Sănătate multă și bucurii Reginei noastre dragi,care ne-a încântat sufletele cu vocea dumneaei și ne a dăruit cântecele, bijuteriile muzicale scrise din suflet și pentru suflet ! Îmbrățișări și mulțumiri cu recunoștință doamnei MARIA CIOBANU!”

„La mulți ani binecuvântați! Doamne ajuta, pentru ciocârlia nostră dragă, doamna Maria Ciobanu ! Să o țină Dumnezeu sănătoasă, mulți ani de acum încolo!”

„La mulți ani sănătoși și binecuvântați pentru doamna Maria Ciobanu , să ne trăiți o mie de ani”

„La multiiiiiii ani după o viața de cântec ! Mulți înainte alături de familia minunata !!!!!”

„La…Sursa: www.capital.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri