28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Informația nopții despre Traian Băsescu! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fostul preşedinte

Publicat pe


Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a divorțat

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a trecut prin momente mai puțin plăcute după ce a divorțat recent de soțul ei, Bogdan Ionescu.

Acesta, cunoscut și sub porecla de Syda, și-a unit destinul de cel al Elenei Băsescu în anul 2012.

Înainte de acest moment, cei doi au avut și alte relații care au fost destul de mediatizate la vremea respectivă. Elena Băsescu a fost într-o relație cu jurnalistul Radu Prunaru, dar și cu Adrian Hrebenciuc, fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc, cel care era cunoscut ca fiind dușmanul lui Traian Băsescu.

Fiica cea mică a fostul președinte al României a mai fost într-o relație și cu Ionuț Daniel Gheorghe, cunoscut sub porecla de ”băiatul din Drumul Taberei”.

Fostul președinte al României s-ar fi implicat în toate relațiile fiicei sale mai mici, descurajându-le cât de mult a putut.

Ioana Băsescu a trecut prin mai multe relații eșuate

Fiica cea mare a fostului președinte, Ioana Băsescu, nu a dus-o nici ea mai bine din punct de vedere amoros. Aceasta a fost căsătorită pentru o perioadă de trei ani cu Bodo, de la Proconsul.

Traian Băsescu nu ar fi fost de acord cu această relație, scria presa la acel moment, și asta din cauză că solistul de la Proconsul fusese căsătorit anterior și avea și un copil.

Chiar dacă nu a fost de acord, fostul președinte a fost cel care le-a oficiat celor doi cununia civilă, la acea vreme el fiind primar în București.

Relația celor doi a ridicat multe semne de întrebare și mult s-a vorbit în presă despre ea. Cei doi au decis să divorțeze pe nepusă masă și nici acum nu se știe clar motivul pentru care ei au luat-o pe căi diferite.

După 9 luni de la divorț, Ioana Băsescu a intrat într-o relație cu omul de afaceri Giovanni Francesco. Deși toți se așteptau la o nuntă, cei doi s-au despărțit eventual.

Ioana Băsescu, căsătorită cu un avocat anchetat

După aceste relații eșuate, Ioana Băsescu s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop, anchetat acum pentru mai multe dosare referitoare la retrocedări ilegale și fapte de corupție.

Fiica cea mare a fostului președinte a fost cerută în căsătorie în anul 2013, de Crăciun, iar în luna iunie a anului 2014 cei doi s-au căsătorit în secret.

Se pare că relațiile fiicelor fostului președinte al României nu țin deloc prea mult, spre diferență de cea pe care acesta o are cu soția sa, Maria

Traian și Maria Băsescu sunt căsătoriți de peste 40 de ani și se pare că, până acum, toate zvonurile privind infidelitatea fostului președinte al României nu i-au afectat deloc.Sursa: www.capital.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri