-1.4 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

Înfrângere… dădătoare de speranţe pentru Lugoj în Europa

Publicat pe


Din nou, prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj evoluează în Challenge Cup, acolo unde anul trecut a ajuns spre fazele finale. Acum a avut ghinion la tragerea la sorţi şi a primit un adversar din Turcia, care are un campionat deosebit de puternic.

CSM Lugoj a suferit o înfrângere dramatică în Turcia, acolo unde PTT SC Ankara a salvat două mingi de meci în setul decisiv înainte de a se impune cu 3-2 (15-25, 25-22, 25-11, 14-25, 18-16). Totuși, lipsite în continuare de cea mai bună marcatoare a campionatului, Aliona Martiniuc, deținătoarele Supercupei s-au descurcat foarte bine în primul lor meci european din acest an. Simina Străchinescu, înlocuitoarea Alionei, a reușit 20 de puncte, demonstrând că antrenorul Ugljesa Segrt se poate baza oricînd pe ea. Returul din 16-imi va avea loc la Lugoj, miercurea viitoare.

Au jucat pentru CSM Lugoj: Străchinescu (20), Gemănariu (18), Ruban (17), G. Popa (13), Bezhandolska (9), Grbic (3), Roman, Anghelache (-), Rus (-), Popovic (libero), Ad. Popa (libero). Nu a jucat: Martiniuc. Antrenor: Ugljesa Segrt.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri