32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Insula Iubirii, 11 august 2023. Gestul care i-a pus capac ispitei Daria Cuflic. A răbufnit la adresa lui Răzvan: „Mă faci de rușine! Și pe Ema”

Publicat peDate-ul alături de Livia Marinescu a fost plin de surprize pentru Răzvan Kovacs. Acesta a descoperit că ispita feminină este o femeie minunată, susținând că primele aparențe înșală întotdeauna. 

Distracția și-a spus cuvântul la întâlnirea dintre cei doi. Concurentul s-a simțit atât de bine încât a uitat de Daria Cuflic, femeia alături de care a legat o conexiune specială în Thailanda. Așadar, bărbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a oferit un sărut Liviei Marinescu în fața camerelor, potrivit a1.ro

De asemenea, gesturile nepotrivite și replicile vulgare nu au ezitat să apară din partea lui în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023. 

Gestul concurentului a făcut-o pe Daria Cuflic să răbufnească

Odată ajuns la vilă, Răzvan Kovacs a simțit nevoia să-i povestească Dariei Cuflic despre pupicul dintre el și Livia Marinescu. Reacția ispitei feminine a fost una neașteptată, care l-a luat prin surprindere. Gestul concurentului a făcut-o pe Daria Cuflic să răbufnească. Ispita feminină nu s-a mai putut abține și i-a adresat cuvinte dure. 

„Ce frumos”, i-a spus ea într-un mod ironic. „Gata, lasă-mă! Mă faci de rușine! Și pe Ema, și pe mine, și pe toată lumea. Ești moartea pasiunii!”, a mai adăugat tânăra. „Lasă-mă, că sunt enervată! Serios!”, i-a mai zis ispita feminină, după ce concurentul a încercat să-i explice situația. 

Supărarea Dariei Cuflic nu a durat foarte mult. Aceasta a încercat să-i arate lui Răzvan Kovacs că este rațională în astfel de situații. „Daria a fost mai dezamăgită decât mă așteptam eu. A avut o reacție neașteptată. A vrut să îmi demonstreze că e mai cerebrală decât mine”, a evidențiat el. 

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În…Sursa: observatornews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri