10.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

INTERVIU Evelina Necula, Kinderpedia, aplicația de management pentru școli: Eliminarea facilităților fiscale pentru programatori ne-a afectat/ Ca să ne adaptăm, a trebuit să realocăm fonduri din alte zone, iar asta a avut impact asupra ratei de creștere / Compania vrea o nouă finanțare, de până la 5 milioane de euro

Publicat pe


Multe afaceri din România se plâng frecvent de lipsa de predictibilitate a legislației, de felul lipsit de transparență în care sunt discutate și adoptate modificările de taxe și impozite. Una dintre măsurile mult discutate a fost cea care prevedea eliminarea facilităților fiscale pentru programatori, măsură ce încă are nevoie de lămuriri din partea experților pentru a fi cât mai bine înțeleasă. Piața programatorilor a fost cea mai vizibilă, dar și alte firme care vând și dezvoltă diverse soluții digitale pentru alte business-uri s-au trezit că trebuie să acopere cumva aceste cheltuieli neprevăzute pentru a nu își pierde angajații sau pentru a nu le afecta veniturile. 

Un exemplu este Kinderpedia, soluția digitală de management și comunicare pentru școli și grădinițe, care e prezentă în peste 2000 de școli și grădinițe din 27 de țări.  

Kinderpedia este prezentă astăzi în România și în țări precum Portugalia, Spania,…



Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri