11.8 C
București
duminică, 12 mai 2024

Investițiile directe turcești în România se ridică la 7,5 miliarde de dolari. România, în top 10 țări din UE în care investesc companiile turcești

Publicat pe


Investițiile directe turcești în România au ajuns la un nivel foarte ridicat, de 7,5 miliarde de dolari, atunci când sunt incluse și investițiile din țări terțe, a declarat Cevdet Yılmaz, vicepreședinte al Turciei, la o întâlnire cu oameni de afaceri în capitala României, București.

În ceea ce privește investițiile directe, România se află printre primele 10 țări din rândul statelor membre ale Uniunii Europene în care companiile turcești investesc, iar în sectorul contractării este o țară care ocupă primul loc în Europa, a spus el.

El a spus că cifrele comerciale din primele trei luni ale acestui an indică faptul că va exista „o creștere foarte serioasă în acest an”.

„Sper că vom ajunge la 13 miliarde de dolari, dar vizăm un volum comercial mult mai mare pe termen mediu și lung”, a spus el.

„Volumul nostru comercial bilateral a depășit pragul de 10 miliarde de dolari și suntem foarte mulțumiți de acest lucru. Avem…



Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri