15.9 C
București
luni, 20 martie 2023

Ion Ion Țiriac, mesaj surprinzător pentru Sorana Cîrstea. Sportiva e în al nouălea cer de fericire!

Publicat peIon Ion Țiriac și Sorana Cîrstea nu au anunțat niciodată oficial că formează un cuplu. Cu toate acestea, cei doi s-au dat de gol, în mai multe rânduri, pe rețelele sociale că sunt împreună. Acum, un nou mesaj surprinzător vine să întărească aceste zvonuri. Ce i-a scris acesta tenismenei, după parcursul fabulos pe care l-a avut la Indian Wells.

Mesajul uluitor trimis de Ion Ion Țiriac Soranei Cîrstea

Sportiva din Târgoviște a făcut o figură frumoasă la turneul de la Indian Wells, ajungând în a doua săptămână de competiție. Sorana Cîrstea a trecut de nume grele ale tenisului mondial, până în sferturile de finală ale turneului, acolo unde, din păcate, a fost eliminată de numărul 1 mondial, poloneza Swiatek.

După ce a fost învinsă, jucătoarea de tenis a făcut o postare pe Instagram, în care a mulțumit organizatorilor turneului pentru cele două săptămâni de vis pe care le-a avut. „Două săptămâni minunate în deșert”, a scris Sorana pe rețelele de socializare. Ion Ion Țiriac, iubitul acesteia a reacționat imediat la postare.

Ce i-a scris acesta într-un comentariu

Printre fanii care au comentat la postarea Soranei s-a numărat, desigur, și partenerul ei, care i-a lăsat un mesaj laudativ: „Doamnelor și domnilor, vă rugăm să vă puneți centurile de siguranță, avionul tocmai a început să decoleze” , a scris Țiriac Jr.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac trăiesc o poveste tumultoasă de dragoste de o perioadă bună de timp. Deși nu se afișează deloc în spațiul public și nu dau detalii despre relația lor, presa a scris că cei doi au fost aproape de despărțire, dar au revenit, de fiecare dată, la sentimente mai bune.

Pentru sportiva din Capitală urmează turneul de la Miami

Pentru participarea până în sferturile de finală de la Indian Wells, Sorana Cîrstea și-a asigurat 215 puncte în clasamentul WTA, dar și un cec în valoare de 184.465. După această eliminare, ea nu are prea mult timp de odihnă, anunțând deja prezența la un nou turneu din America, la Miami.

Jucătoarea de tenis a început din toamna anului trecut colaborarea cu Thomas Johansson, un tehnician cu multă experiență în tenisul mondial. Acesta i-a pregătit în trecut pe Maria Sakkari, Borna Coric, Filip Krajinovic și David Goffin.

Sursa: playtech.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri