21.4 C
București
luni, 20 mai 2024

Ionel Arsene, președintele CJ Maramureș, în cursa pentru Primăria Baia Mare: ”Sper să fie de bun augur pentru cetățeni”| Test Drive Electoral la Antena 3 CNN

Publicat pe


Liberalul Ionel Bogdan dă Test Drive Electoral alături de Adrian Ursu și explică de ce lasă Consiliul Județean Maramureș pentru Primăria Baia Mare.

Antena 3 CNN a lansat cel mai spectaculos mijloc de a-i cunoaşte pe candidaţii la alegerile locale din 9 iunie. În „Test Drive Electoral„, jurnaliştii postului nostru îi scot în stradă pe cei care vor să fie primari sau preşedinţi de Consilii judeţene şi străbat împreună, cu maşina sau la pas, oraşe şi judeţe. 

În acest episod îl cunoaștem pe Ionel Bogdan, preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, care lasă  funcția pentru a candida la primăria din orașul fugarului condamnat Cherecheș.

Liberalul explică de ce e potrivit pentru a fi ales în funcția de primar al municipiului Baia Mare, care este prioritatea zero pentru dezvoltarea orașului, dar și ce a rămas după mandatele fugarului Cătălin Cherecheș.

Recomandare din top articole

”Eu nu părăsesc, în primul rând,…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri