4.1 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022

IPJ Ilfov: Anamaria Prodan a făcut două plângeri penale împotriva lui Reghecampf. Care au fost acuzaţiile

Publicat pe


Poliţia Judeţeană Ilfov anunţă că pe 23 decembrie la sediul Poliției Stațiunii Snagov a fost înregistrată plângerea prealabilă a lui Prodan, formulată prin avocat ales, depusă anterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea și înaintată la Poliția Stațiunii Snagov, prin care îl acuza de furt pe Laurenţiu Reghecampf.

Potrivit poliţiştilor, cauza a fost declinată, prin unitatea de parchet competentă, la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, pentru efectuarea de cercetări.

Pe 21 februarie, Anamaria Prodan a depus la sediul Poliției Stațiunii Snagov o plângere penală prealabilă, prin care îl reclama pe soțul său, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

„În cadrul activităților specifice efectuate, polițiștii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existența riscului iminent, context în care, nu au fost întrunite condițiile pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu, conform legislației în vigoare”, transmite IPJ Ilfov.

Poliţiştii susţin că impresarei i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecție, pentru a-l depune la instanța de judecată, în cazul în care va considera că este necesar și oportun.

Ulterior, Anamaria Prodan a trimis o cerere de retragere a plângerii.

„Facem precizarea că în această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citații aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citație, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulat anterior împotriva soțului său.În consecință, dosarul penal a fost înaintat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale”, a mai transmis IPJ Ilfov.

Vineri seara, cei doi soţi s-au luat la bătaie, iar poliţiştii au deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.Urmărește-ne pe Google News

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: www.libertatea.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri