27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

Ipostaza neașteptată în care apare Raluca Bădulescu: „Eu nu cânt bine, dar cânt cu fericire”

Publicat pe


Raluca Bădulescu va avea o apariție specială în emisiunea „Duet cu Alexandra”. Cu o carieră strălucitoare și o experiență vastă în industria modei, Raluca Bădulescu recunoaște că ea nu cântă bine, dar e pasionată de ani de zile de muzică.

„Eu nu cânt bine, dar cânt cu fericire”, a recunoscut vedeta Kanal D.

Emoționată și onorată de oportunitatea de a cânta alături de Alexandra Ungureanu, Raluca a declarat ca se simte onorată să fie alături de o mare artistă. „Mi-ai îndeplinit visul în viață, tu îți dai seama?! Este un vis împlinit să fiu alături de tine astăzi, aici, mai ales că te urmăresc de atâta vreme… Eu nu cânt bine, dar cânt cu fericire…Moda si muzica sunt parte din mine”, a mai declarat Raluca Bădulescu.

În această ediție specială, pe lângă show-ul pe care îl va pune în scenă, Raluca Bădulescu va face și o serie de dezvăluiri despre viața ei. „Sunt 36 de ani de când eu ies în club nopțile. 36 de ani!”, mai spune vedeta.

raluca-badulescu-canta-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Raluca Bădulescu are o relație cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea

Raluca Bădulescu și iubitul ei, Rareș Grigore, formează un cuplu de aproape un an. Povestea lor de dragoste a început la scurt timp după ce vedeta a divorțat de Florin Stamin. Cei doi par extrem de îndrăgostiți și au spus cum decurge relația lor.

Vedeta, care face parte din juriul „Bravo, ai stil!”, spune că iubitul ei este mai încăpățânat decât ea. Rareș Grigore are și o scuză și dă vina pe zodie, precizând că este Taur. „Eu sunt mic copil… Trebuie să mă ascund după un copac ca să pot să îi spun o idee. Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el”, a completat Raluca Bădulescu.

Când apar discuții în contradictoriu, vedeta este cea care cedează prima. „Cu mine n-ai cum… trebuie să cedezi”, a spus Rareș Grigore într-un interviu pentru Kanal D. „Cedez aparent, dar mă reîntorc”, a mărturisit și Raluca.

Zelenski și-a domolit tonul la summitul NATO, după ce „i-a înfuriat” pe aliați. „Nu suntem Amazon”, îi spusese un ministru britanic

Raluca Bădulescu își răsfață foarte mult iubitul, ceea ce lui i se pare a fi foarte normal. „Și eu o răsfăț pe ea foarte mult, dar mi se pare normal să fiu eu mai răsfățat.”

Rareș Grigore și-ar dori ca iubita lui să fie mai puțin încăpățânată și să-l asculte mai mult atunci când vorbește. „Să fie mai puțin încăpățânată în unele momente. Dacă îi spun ceva ce nu îi convine, nici nu mă ascultă”, a spus acesta.

Cu ce se ocupă iubitul Ralucăi Bădulescu

Dragostea nu are vârstă pentru Raluca Bădulescu. Vedeta de la Kanal D a spus cu ce se ocupă…Sursa: www.libertatea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri