4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Iron Maiden concertează, joi seara, la București

Publicat pe


Legendara trupă britanică Iron Maiden concertează, joi, în Parcarea C de la Romexpo. Invitaţi speciali la Bucureşti sunt germanii de la Lord Of The Lost care vor cânta în deschiderea spectacolului, transmite Rador.

Concertul, care face parte din turneul „Legacy of The Beast”, cuprinde hituri din întreaga carieră a formaţiei şi este considerat a fi una dintre cele mai extravagante şi spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual. În concertul de la Bucureşti, britanicii vor cânta şi piese de pe cel mai nou album, „Senjutsu”, lansat în septembrie, anul trecut.

Iron Maiden a mai concertat în România, în 2016.

Spectacolul de joi va fi deschis la ora 19:30 de Lord of the Lost, iar de la ora 20:50, timp de două ore, va cânta Iron Maiden.

Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziţiei, de la ora 18:00.

Organizatorii informează că este interzis accesul în spaţiul concertistic cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de agenţii de securitate.
Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

Organizatorii nu recomandă prezenta la concert a copiilor fără căşti de protecţie. Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Toţi posesorii de bilete vor primi la acces brăţări speciale, ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brăţările trebuie păstrate la mână, pe toată durata concertului. Brăţările nu sunt transmisibile şi nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului.

STB a prelungit până la ora 24.00 programul de transport public pe traseele din zona Pieţei Presei.

De la Bucureşti, britanicii de la Iron Maiden vor pleca spre Lituania. Marți, 31 mai, vor cânta pe Zalgiris Arena din Kaunas.

sursa foto: Facebook/ Iron MaidenSursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri