13.2 C
București
duminică, 25 februarie 2024

Israelul a bombardat sâmbătă sudul Libanului, după ce au fost observate activități neobișnuite în zonă / Hezbollah a transmis că unul dintre luptătorii săi a fost ucis

Publicat pe


Israelul a bombardat sâmbătă sudul Libanului în a doua zi de violenţe după eşecul prelungirii armistiţiului cu Hamas, Hezbollah anunţând că unul dintre luptătorii a fost ucis, transmite Reuters conform Agerpres.

Un purtător de cuvânt al UNIFIL, Forţa interimară a ONU în Liban, a declarat pentru Reuters că lovituri trase din Israel sâmbătă dimineaţa au căzut aproape de sediile sale în apropierea oraşului de coastă Naqoura şi în jurul satului de frontieră Rmaych.

Armata israeliană a transmis că bombardamentul de lângă Naqoura a fost un avertisment după ce a observat o ‘activitate neobişnuită’ în zonă.

UNIFIL a detectat ulterior tiruri în jurul orei locale 11.00 (09.00 GMT) spre Israel din zona Tayr Harfa, la circa 1,5 km de frontiera israeliană.

Gruparea libaneză Hezbollah a indicat sâmbătă dimineaţa, într-un comunicat, că unul dintre luptătorii săi a fost ucis în sudul Libanului, dar nu a dat detalii
Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri