8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Israelul pregătește trimiterea unei delegații la NEGOCIERILE din Franța /Armata israeliană continuă atacurile contra Hezbollah

Publicat pe


Guvernul Benjamin Netanyahu pregătește trimiterea unei delegații la Paris, pentru stabilirea detaliilor unui potențial acord cu grupul islamist palestinian Hamas, dar, între timp, armata israeliană continuă intens operațiunile în Fâșia Gaza și a atacat din nou poziții Hezbollah din Liban.

Cabinetul de război din Israel a decis, joi seară, trimiterea unei delegații la negocierile de la Paris, care vizează un acord pentru un armistițiu în Fâșia Gaza și eliberarea ostaticilor israelieni deținuți de grupurile militante palestiniene Hamas și Jihadul Islamic, afirmă surse guvernamentale de la Ierusalim citate de cotidianul The Times of Israel. La nivel oficial, Guvernul israelian nu a oferit, deocamdată, informații.

Statele Unite exercită presiuni asupra Guvernului israelian pentru un acord de suspendare a operațiunilor în Fâșia Gaza și pentru îmbunătățirea situației umanitare pe teritoriul palestinian.

Un lider Hamas, Mousa Abu Marzouk, a…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri