30 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Istoria nu s-a mai repetat. Poli, eliminată de Steaua în Cupei României la handbal

Publicat pe


Dacă de numele Stelei se leagă amintiri frumoase pentru Poli la handbal, victorie în urmă cu două săptămâni în campionat și câștigarea Cupei în martie 2019 chiar împotriva roș-albaștrilor, ca să numin doar două astfel de „bucurii”, iată că miercuri seara, bucureștenii și-au luat revanșa.

Vorbim de meciul din Cupa României, faza optimilor de finală, joc disputat la Sighișoara și în care Steaua s-a impus cu 34-28, după 16-13 la pauză. Partida a fost foarte echilibrată în prima treime, bănățenii conducând cu un gol avans în minutul 20, după care însă Steaua a pus stăpânire pe joc și s-a impus lejer. Un duș rece, care îi duce pe bănățeni cu picioarele pe pământ după două victorii la rând în campionat, acolo unde echipa se află pe locurile de barajul de menținere/retrogradare.

Au marcat astăzi pentru Poli: Bordeanu – 5, Cîtu – 5, Fenici – 4, Neamțu – 3, Ignat – 3, Cristescu – 2, sadoveac – 2, Bote – 2, Moldovan – 1, A. Dedu – 1.

Au marcat pentru Steaua: Hanțaru 10 goluri, S. Constantina 8, Mihalcea 4, Burlacu 4, Irimia 3, Grbovic 2, Olaru 2, Johansson 1.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri