0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Îți cauți un job remote? Iată de ce lucruri vei avea nevoie pentru un randament optim!

Publicat pe


Te-ai săturat de naveta de zi cu zi până la locul de muncă și înapoi acasă? Vrei să ai mai mult control asupra echilibrului dintre viața profesională și cea personală? Un loc de muncă de la distanță (de acasă) poate fi soluția perfectă pentru tine. Cu toate acestea, pentru a-ți asigura angajatorul că vei fi capabil de o performanță bună, vei avea nevoie de câteva lucruri și de o configurație potrivită a spațiului tău de locuit. 

Iată lucrurile esențiale de care vei avea nevoie pentru a lucra de acasă în mod eficient

1. O cameră izolată de restul casei 

Una dintre cele mai mari provocări de a lucra de acasă este potențiala distragere a atenției. Pentru a minimiza acest lucru, vei avea nevoie de o cameră izolată de restul casei cu destinația home office (biroul de acasă). Această cameră ar trebui să aibă o ușă pe care să o poți închide pentru a bloca zgomotul și eventualele întreruperi generate de acesta. În mod ideal, această cameră ar fi indicat să fie dedicată exclusiv muncii și ai putea să eviți să o utilizezi în orice alt scop.

2. Un laptop 

Un laptop este un echipament crucial pentru oricine lucrează de la distanță. Îți permite să lucrezi de oriunde din casă, fie că este vorba de spațiul de lucru dedicat sau de canapeaua din camera de zi, dar mai ales, din vacanțe. Atunci când alegi un laptop în defavoarea unui desktop PC, asigură-te că iei în considerare specificațiile cele mai importante pentru tine, cum ar fi dimensiunea, greutatea, durata de viață a bateriei și puterea de procesare. Dacă ești un fan Apple, atunci optează pentru investiția într-un Macbook. Găsești astfel de dispozitive peste tot în mediul online, însă ar fi recomandat să alegi să achiziționezi modelul dorit de la comercianți cunoscuți precum altex.ro. 

3. Un birou (piesa de mobilier)

Chiar dacă pare tentant să lucrezi din confortul canapelei tale, vei vedea, că în timp, . această variantă nu poate reprezenta o opțiune viabilă pe termen îndelungat. Un birou îți oferă spațiul de lucru dedicat în care te poți concentra total asupra sarcinilor pe care lei ai de făcut. Atunci când alegi un birou, ia în considerare dimensiunea, înălțimea și suprafața plată. 

4. Un scaun confortabil

Șederea pentru perioade lungi de timp poate fi inconfortabilă și poate duce chiar la probleme de sănătate. Prin urmare, este esențial să investești într-un scaun confortabil care să ofere un sprijin adecvat pentru spate, gât și brațe. 

5. Telefonul de serviciu 

Un telefon de serviciu este esențial pentru oricine are nevoie să rămână conectat cu colegii, șefii sau clienții săi. Ar fi potrivit să alegi un dispozitiv care să-ți permită să trimiți și să primești e-mailuri și să accesezi documente și informații importante relativ ușor, în timp ce ești acasă sau în concediu. Atunci când alegi un telefon de serviciu, ia în considerare factori…Sursa: spotmedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri