16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Iulia Albu, reacție neașteptată la ținuta Addei. Ce părere are vedeta despre stilul artistei: „Nu am mai văzut ceva la fel de șocant”

Publicat pe  • Adda, criticată de Iulia Albu
  • Ce părere are vedeta despre ținuta artistei

Iulia Albu are mare grijă să le taxeze pe vedetele din țara noastră atunci când vine vorba de ținute. Astăzi, în cadrul emisiunii Poliția Modei, Adda a fost în atenția îndrăgitei vedete.

Iulia Albu, reacție neașteptată la ținuta Addei

Pentru că nu se poate abține niciodată atunci când este vorba de stil, Iulia Albu i-a comentat și ținuta Addei, în momentul în care artista purta o rochie din ursuleți de pluș. Vedeta susține că de mult nu a mai fost la fel de șocată de o astfel de apariție, dar totodată a ținut să precizeze că stilul este inspirat de la Lady Gaga.

„În primul rând, aș vrea să spun lucrul acesta. De când am văzut-o pe Andreea Marin, făcând reclamă la o mașină de spălat, stând cu fundul pe ea, n-am mai văzut ceva la fel de șocant. Ținuta este inspirată dintr-una purtată de Lady Gaga și nu numai ea”, a mărturisit Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei.

Ce părere are vedeta despre stilul artistei

Chiar dacă inițial a spus că este șocată de ținuta Addei, Iulia Albu a mărturisit, în cele din urmă, că apariția nu este chiar atât de rea. Vedeta a ținut să puncteze faptul că apreciază că artista a ales să se fotografieze pe o mașină de spălat veche, nu pe una nouă.

„Nu e rău. Sincer, nu este chiar atât de rău. Îmi place că măcar mașina de spălat este una veche și asta adaugă ceva extra”, a adăugat vedeta.

Citește și: Iulia Albu, critici dure la adresa Andreei Bănică, în emisiunea Poliția Modei. Ce spune despre operațiile ei estetice: ”Avem o problemă’

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri