9.3 C
București
luni, 27 martie 2023

iUmor, 18 martie 2023. Concurenta care l-a făcut de rușine în toată țara pe bărbatul ei: ”Du-te femeie la psihiatru!”

Publicat peConcurenta din Botoşani a venit la iUmor ca să-și spună oful. Actriță și educatoare de meserie, a jucat cartea moldovencei nervoase pe partener, iar jurații au râs cu poftă când au văzut atitudinea pe care aceasta a afișat-o pe scenă. Desigur, din decor nu a lipsit un manechin pe care și-a descărcat nervii.

”Sunt get-beget moldoveancă. Nu se vede după față? Sunt din Botoșani, unde se agață harta în cui. Mă cheamă Claudia. Sunt frumoasă, deșteaptă și sunt nervoasă, acum, pe bărbatul meu, că mai caută și prin alte părți! Nu știu ce nu-i ajunge!”

Claudia Chiraș a jucat pe scena iUmor rolul femeii supărate pe iubitul infidel. ”Ce trebuie să fac ca să îmi dai și mie oleacă de atenție? Să umblu toată ziua pe aici ca mintea ta goală? Și mai vii și noaptea de duhnești a alcool! Tu spui că bei bere fără alcool, dar să știi că nu folosește la nimic dacă o bei cu țuică! De acum înainte, fără Maricica, fără niciuna! Gata! Nu mai merge la mine cu cadouri! Mai merge o dată, dar să fie 4×4.”

Jurizare Claudia Chiraș la iUmor sezonul 14

”Eu susțin această scenă. Așa se întâmplă în Moldova, dar nu se vede la televizor! Acolo, bărbatul iese rău! Susțin moldovencele puternice!”, a spus Cătălin Bordea. ”Eu cred că ați făcut de râs mitul moldovencei asupritoare. Eu cred că se putea mult mai mult! Nu știu cine a scris textul, dar e temător așa. Du-te femeie la psihiatru sau vorbește cu soțul. Rezultatul va fi același: divorțul!”, a fost declaraţia lui Cheloo. 

Claudia Chiraș a primit un dislike din partea lui Cheloo și trei like-uri din partea Deliei, lui Cortea și Bordea.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă;; din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. ”Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special ”comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

Mai multe momente din iUmor puteţi vedea pe a1.ro

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Sursa: observatornews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri