12.7 C
București
luni, 27 martie 2023

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Motivul pentru care Mihai Bendeac a lipsit din ediția specială a show-ului. Cine l-a înlocuit

Publicat peMihai Bendeac a fost dar dispărut chiar și de colegii lui pentru că nimeni nu știa unde sau care este motivul pentru care nu a venit la filmări.

„Lipsește un element, unde e elementul? Nu a venit elementul”, a spus Delia. „Eu nu pot să-l sun că i-am dat block, că am făcut o glumă și a ieșit de pe grup”, a mai adăugat jurata.

Cheloo a fost cel care s-a decis să-l sune pe Mihai Bendeac, însă fără niciun rezultat: „Eu l-am sunat fără să știu că nu vine. Am crezut că am ajuns din nou primul”

„Ne-ai trădat! Ne-ai lăsat aici singuri”, a fost mesajul Deliei pentru colegul său de la masa juriului.

Mihai Bendeac, dat dispărut de colegi. Cine l-a înlocuit în juriul iUMOR, sezonul 12, ediția 13

Colegii de platou au încercat să i-a legătura cu Mihai Bendeac înainte de a intra la filmări, însă juratul nu a răspuns la telefon. Astfel, în locul lui a venit Dan Badea care s-a simțit foarte bine în rolul de jurat la iUmor și a încasat cu stoicism toate glumele. Chiar și pe cele desemnate lui Mihai Bendeac.

„Asta a fost o soluție și am acceptat-o cu drag”, a spus Dan Badea.

Citește și: Jurații surpriză ai sezonului 12 iUmor revin într-o ediție specială, duminică, de la 20.00: „E primul roast pe care îl fac”

Comendiatul nu este străin de platoul emsiunii, el și Șerban Copoț fiind coprezentari iUmor timp de mai multe sezoane. Dan Badea a urcat de mai multe ori și pe scena iUmor în calitate de invitat special, unde a stârnit hohote de râs cu momentele sale de stand-up sau roast.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Mihai Alexandru,partenerul Iuliei Albu,roast senzațional.“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei”

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri