7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Jador, noul Maluma de România. Imagini incendiare cu el și o fană pe scenă, la scurt timp după despărțire: „Mamă, iartă-mă”

Publicat pe


Jador profită din plin de burlăcie, iar la cel mai recent concert acesta s-a dezvălnțuit pe scenă. El a invitat-o pe o fană pe scenă și ce a urmat i-a surprins pe toți cei din sală.

colaj foto cu jador care pupa o fana in timpul concertului

Galerie

Jador, noul Maluma de România. Imagini incendiare cu el și o fană pe scenă, la scurt timp după despărțire: „Mamă, iartă-mă”
| Antena 1 & Instagram

În urmă cu doar câteva zile, Jador a anunțat despărțirea de Alexandra Dobbia, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate acestea, cântărețul nu pare că suferă foarte mult și se bucură din plin de burlăcie.

La cel mai recent concert, Jador s-a dezlănțuit pe scenă și a sărutat cu foc pe una dintre fanele sale. El a filmat întreg momentul și chiar i-a transmis un mesaj mamei sale.

Jador, sărut pătimaș cu o fană, în timul concertului. Ce a transmis | VIDEO

Deși se pregătea să o ducă în fața altarului pe Alexandra Dobbia, manelistul nu mai are gânduri de însurătoare. Mai mult, la unul dintre concertele sale a invitat pe scenă o fană din public pe care a sărutat-o cu foc.

Tânăra a fost extrem de încântată, iar acesta a anunțat că de acum încolo va face acest gest la fiecare eveniment, spre bucuria celor care îl apreciază.

De asemenea, alături de clip-ul întregistrat pe scenă, el i-a transmis și un mesaj mamei sale.

„Am pupat o fană la concert. (…) Mamă, iartă-mă, dar îmi iubesc fanii și ai făcut un vagabond! Promit să nu mă însor. De azi voi săruta câte o fană la toate concertele”, a transmis el pe contul de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Jador, gest de milioane pentru un fan, în timpul concertului. Au cântat împreună pe scenă și ce a urmat a uimit publicul

Însă, contrar așteptărilor sale, Jador a fost criticat pentru gestul său pe care mulți l-au considerat nelalocul lui. Ulterior, el a revenit cu un mesaj prin care a explicat situația.

„Mai văd acolo câte un comentariu răutăcios de la o fată, pentru că m-am pupat și eu cu o fană, pot să înțeleg că fetele sunt geloase, pentru că așa sunteți voi din fire, înțelegeți? Dar băieți, voi de ce să fiți geloși? Nu înțeleg.

Care e chestia, de ce? Doar dacă… Era o fată simplă, o fată normală, de acolo din primul rând, i-am făcut și ei o bucurie, până la urmă. Am făcut-o și eu fericită, e fericită și ea. Ce aveți, de ce sunteți geloși?”, a spus Jador, a spul el la Instastory.

Jador și Alexandra Dobbia s-au despărțit. Ce a declarat cântărețul

Jador a anunțat pe rețelele de socializare că de acum este un bărbat singur, după ce el și Alexandra Dobbia au hotărât să pună punct relației de iubire în care amândoi au crezut foarte mult.

Citește și: Reacția lui Jador,…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri