22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

Joe Biden rămâne ferm în legătură cu îndepărtarea lui Putin din funcție: „Nu dau deloc înapoi. Îmi exprimam indignarea față de acțiunile acestui om” VIDEO

Publicat peLuni, 28 Martie 2022, ora 23:07

1393 citiri

Președintele american Joe Biden a susținut luni, 28 martie, o conferință de presă la Washington, în care a vorbit despre discursul de la Varșovia.

Președintele SUA a fost întrebat dacă își menține declarațiile, în ciuda faptului că staful guvernamental a încercat să le îndulcească și dacă este de părere că această declarație ar înrăutăți lucrurile:

„Nu dau deloc înapoi. Realitatea este că-mi exprimam indignarea față de modul în care Putin tratează lucrurile și față de acțiunile acestui om. Brutalitatea… Jumătate din copiii Ucrainei… Doar ce m-am întors de acolo, după ce-am fost alături de acele familii. Vreau să fie clar: nici atunci și nici acum nu formulez scuze. Îmi exprimam indignarea și nu formulez scuze. Este ceea ce simt eu, personal”, a răspuns Biden întrebării.

Joe Biden a spus în discursul susținut sâmbătă, 26 martie, la Varșovia că Vladimir Putin „nu mai poate rămâne la putere”. Președintele SUA a făcut apel la poporul rus să reacționeze față de uciderea civililor nevinovați în Ucraina.

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri