16.1 C
București
luni, 20 mai 2024

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu șochează din nou! Ce a putut să o întrebe pe mama Robertei, tânăra moartă în cumplitul accident

Publicat pe


Încă o zi foarte grea pentru părinții victimelor tragediei de la 2 Mai, dar și pentru tinerii supraviețuitori ai accidentului produs de Vlad Pascu, vara trecută.

La Judecătoria Mangalia a avut loc, joi, un nou termen în dosarul în care Vlad Pascu este judecat pentru producerea accidentului din august 2023, în urma căruia doi tineri studenți – Roberta și Sebastian (Sebi) și-au pierdut viața. Iar alți 3 tineri au fost răniți.

„Cum credeți că mă simt?”

Printre cei care au depus mărturie s-a numărat și mama Robertei. Livia Dragomir, mama Robertei, a fost întrebată de către judecătoarea Ancuța Popoviciu ce consecințe a avut, în urma accidentului, potrivit constantatv.ro.

„Să-ți plece copilul la mare și să-ți moară, să-ți amintești ultimele ei vorbe, «pa, mami, ne vedem luni!» și să știi că acea luni nu va mai veni. Cum credeți că mă simt?”, a mărturisit mama tinerei, în sala de judecată.

Femeia a povestit că a aflat de la sora…



Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri