29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Kamala dă peste cap DN1

Publicat peKamala dă peste cap traficul pe DN1.  Sau cel puțin așa se anticipează de vreme ce șoferii sunt sfătuiți să evite DN1 vineri, timp de 5 ore, de la 12.00 la 17.00. Ceea ce uită domnii polițiști să menționeze este că DN1este drumul național din România care face legătura între București și Oradea (!!!!). Prin urmare, cam greu ca recomandarea să fie pusă în aplicare.

Comunicatul polițiștilor:

În contextul evenimentelor prilejuite de vizita vicepreședintelui american Kamala Harris la București, în data de vineri 11 martie, s-au  dispus o serie de măsuri, însoțite de recomandări menite să vină în sprijinul cetățenilor pe toată durata acestui eveniment. 

Autoritățile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale populației.

Astfel, pentru participanții la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulației și, în acest context, Brigada Rutieră București solicită conducătorilor auto să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.

Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, 11 martie, în intervalul orar 12:00 – 17:00, să evite deplasarea pe Drumul Național 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.

Apelăm la sprijinul cetățenilor și le mulțumim acestora pentru înțelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanță deosebită pentru România“.

Kamala Harris ajunge vineri la Bucureşti, unde are programată o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

 

Sursa: www.cotidianul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri