6 C
București
marți, 28 martie 2023

Kate Middleton, apariție ravisantă. Soția prințului William a strălucit cu această ținută spectaculoasă, accesoriul care a atras toate privirile

Publicat pe


Kate Middleton a fost dintotdeauna o prezență elegantă și rafinată, însă de când a devenit prințesă de Wales, uimește cu fiecare apariție. Multă lume a remarcat că soția lui William are apariții din ce în ce mai elegante și mai rafinate, demne de titlul pe care îl poartă. Recent, Kate a purtat o ținută extrem de elegantă, accesorizată cu bijuterii speciale.

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la Ziua Commonwealth-ului

Membrii familiei regale au sărbătorit recent Ziua Commonwealth-ului. Charles, Camilla, William, Kate, dar și alți membri din familia extinsă s-au reunit la Catedrala Westminster, unde a avut loc slujba religioasă. Ca de obicei, soția prințului William a fost cea care a atras toate privirile, marcând încă o apariție plină de eleganță și rafinament.

Citește și: Produsul care o ajută pe Kate Middleton să arate fabulos, la 41 de ani. Ce folosește pentru ten, i-a fost recomandat chiar de mama ei

Kate a purtat un costum de culoare bleumarin, cu imprimeu alb. Croiala a fost una cu peplum, atât pentru sacou, cât și pentru fustă. Ținuta a fost completată de o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță, o poșetă-plic asortată și o pălărie cu boruri largi. Accesoriul care a atras toate privirile a fost reprezentat de cerceii pe care i-a purtat prințesa.

Bijuteriile cu safire fac parte din același set ca și inelul de logodnă și sunt parte din colecția de bijuterii a familiei regale. Aceiași cercei au fost purtați și de prințesa Diana, în anul 1988, în timpul turneului regal de la Melbourne, pe care l-a făcut împreună cu Charles. Faptul că soția lui William a purtat aceste bijuterii în timpul zilei reprezintă o excepție. Potrivit regulilor de etichetă, Kate nu are voie să poarte bijuterii cu pietre prețioase înainte de ora 18:00 decât la ocazii cu adevărat speciale, cum a fost și Ziua Commonwealth-ului.

Citește și: Unde a lucrat Kate Middleton, înainte să-l cunoască pe prințul William. A avut și joburi prost plătite. Sigur nu ai fi bănuit asta despre ea

Kate și William, la Ziua Commonwealth-ului

Cât a costat ținuta purtată de Kate Middleton

Piesele vestimentare pe care le-a îmbrăcat prințesa sunt de la brand-ul Erdem și fac parte din colecția de toamnă 2023. Fusta și sacoul pot fi achiziționate atât împreună, cât și separat și costă în total 3.383 de lire sterline.

Citește și: Ce nu are voie Kate Middleton să facă în public. Pentru mulți e un obicei banal, dar ea are interzis la acest lucru

Mulți au remarcat că prințesa de Wales s-a asortat și de această dată cu regina consoartă Camilla. Aceasta din urmă a purtat un palton cu croială cloș, de culoare albastru regal, și o pălărie asortată. De când Camilla a devenit regină consoartă, iar Kate – prințesă de Wales, cele două au apărut de mai multe ori purtând ținute asemănătoare ca nuanță, iar alegerea nu este deloc una întâmplătoare.

Experții în etichetă au explicat că alegerea acelorași culori de îmbrăcăminte transmite un mesaj foarte clar legat de unitate și cooperare. Kate și Camilla vor ca supușii să știe că relația lor este una armonioasă și că ambele fac eforturi comune pentru a menține familia regală unită.

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri