-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Kaufland România, alertă pentru clienți. Produsul pe care l-a retras de urgență

Publicat peAnunț important pentru toți clienții Kaufland. Este alertă în magazinele din România, după ce un produs pentru copii a fost retras de la rafturi. Motivul pentru care este un pericol pentru cei mici este de-a dreptul surprinzător. Toți părinții trebuie să afle asta.

Produs retras de la Kaufland

A fost emisă o avertizare pentru clienții Kaufland din România, de care toată lumea trebuie să știe. Un produs foarte celebru a fost retras de pe rafturi. Mai exact, este vorba despre un produs foarte îndrăgit de cei mici, care se pare că este extrem de periculos pentru ei.

Mai exact, este vorba despre un leagăn de copii. Foarte mulți au achiziționat această jucărie, dar reprezentanții lanțului de magazine au informat că nu este deloc sigur. Are defecte de fabricație, care pun în pericol viața celor mici.

Mai exact, scaunul se poate înclina în mod necontrolat, iar copilul riscă să cadă. În timp ce se află în leagăn, cei mici se pot răni. Astfel, părinții trebuie să facă apel la responsabilitate și să scape imediat de această jucărie. Astfel, trebuie să le interzică celor mici să le mai folosească.

Produsul Kaufland trebuie returnat de urgență

Este vorba despre leagănul care are numărul de identificare „373598_2204”, din lotul de leagăne 3-in-1. Din motive de siguranță, compania a transmis tuturor să scoată jucăria din uz și să îl restituie de urgență

Astfel, cei care prezintă bonul fiscal la unul dintre magazinele Kaufland vor primi înapoi banii pe care i-au plătit pentru acest leagăn.

„Produsul a fost comercializat în magazinele Kaufland şi poate fi returnat în oricare din acestea. Contravaloarea produsului va fi restituită fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Kaufland a reacţionat imediat şi a retras de la vânzare produsul cu datele de identificare menţionate mai sus. (…) Alte produse, în special alte leagăne, nu sunt afectate de această retragere”, transmite compania.

Aceștia sunt rugați să îl returneze cât mai repede, pentru a preveni incidente neplăcute. Compania a dat dovadă de responsabilitate și a scos imediat produsul de la vânzare imediat ce au constata pericolul.

Sursa: playtech.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri