7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

Kelly Clarkson, despre divorțul de Brandon Blackstock, și despre impactul pe care l-a avut asupra familiei sale: „Îmi întreb copiii în fiecare seară…”

Publicat pe  • Kelly Clarkson a vorbit despre divorțul de Brandon Blackstock
  • Ce impact a avut despărțirea lor asupra familiei sale
  • Cum au reacționat copiii cuplului

După doi ani de la despărțirea de tatăl copiilor ei, abia anul trecut, în luna martie, a fost pronunțat divorțul dintre Kelly Clarkson și Brandon Blackstock. Artista a fost cea care a depus actele de divorț invocând ”diferențe ireconciliabile”, după aproape 7 ani de căsnicie. Vestea că cei doi se despart a luat atunci prin surprindere întreaga lume mondenă.

Kelly Clarkson, despre divorțul de Brandon Blackstock

Invitată în cadrul unui podcast, Kelly Clarkson a vorbit despre despărțirea sa de Brandon Blackstock, tatăl celor doi copii ai săi, și despre impactul pe care divorțul l-a avut asupra familiei sale.

„Îmi întreb copiii în fiecare seară când ne așezăm în pat: „Sunteți fericiți? Și dacă nu sunteți, ce v-ar putea face mai fericiți?’”, a spus Clarkson la „The Angie Martinez IRL Podcast”. „Uneori vor spune, mai ales în ultimii doi ani, și mă omoară și vreau să fie sinceri, așa că nu spun niciodată: „Doamne, nu-mi spune asta”, dar de multe ori ar fi de genul: „Știi, sunt chiar trist. Mi-aș dori ca mami și tati să fie în aceeași casă.”

Kelly Clarkson a mărturisit că ea însăși a fost crescută într-o familie cu părinți divorțați și acest lucru a ajutat-o ​​să înțeleagă mai bine sentimentele implicate.

„Stau acolo și îmi spun: „Am înțeles. Si eu sunt dintr-o familie divortata. Înțeleg. Asta e nasol’”, a spus ea. „Dar o vom rezolva. Și ești atât de iubit de noi doi. Comunic cu ei și nu îi tratez, nu îi tratez ca pe un adult, pentru că nu sunt – dar nu îi tratezi ca pe un copil. Sunt sentimente și emoții uriașe.”, a mai spus artista.

Kelly Clarkson, despre o nouă căsătorie

Așa cum menționam și anterior, Clarkson și Blackstock s-au despărțit în iunie 2020, după aproape 7 ani de căsnicie, cântăreața invocând diferențe ireconciliabile. Ea a spus că, deși nu intenționează să se căsătorească din nou, vrea să găsească dragostea.

„Nu mă voi căsători”, a spus ea. „În viața mea, când eram copil, am trecut prin câteva divorțuri în propria familie. Mi-ar plăcea să mă îndrăgostesc. Mi-ar plăcea să găsesc pe cineva și să mă îndrăgostesc și să fac asta, dar am copii și de aceea spun asta.”, a mai spus artista în cadrul aceluiași podcast.

Citește și: Kelly Clarkson, oficial divorțată de Brandon Blackstock. Procesul cântăreței s-a finalizat după aproape 2 ani de la despărțire

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri