24.6 C
București
marți, 16 aprilie 2024

Kremlinul infirmă că interviul lui Carlson cu Vladimir Putin, e singurul acordat presei occidentale. Clipul jurnalistului american, peste 77 de milioane de vizualizări în câteva ore

Publicat pe


Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a confirmat că Tucker Carlson i-a luat un interviu președintelui Vladimir Putin, dar infirmă că ar fi singurul jurnalist occidental care ar fi solicitat asta.

„Da, pot confirma acest lucru”, a declarat Peskov.

Peskov a explicat de ce președintele rus a ales să accepte acest interviu. Unul dintre motive este ”poziția diferită de restul presei occidentale”.

„El (Tucker Carlson – n.r.) are o poziție diferită de restul presei occidentale. Nu este în niciun caz pro-rusă, nu este pro-ucraineană, este mai degrabă pro-americană, dar cel puțin contrastează cu poziția mass-mediei tradiționale anglo-saxone”, a precizat Dmitri Peskov.

Peskov: ”Domnul Carlson greșește”

Totodată, jurnaliștii l-au întrebat pe purtătorul de cuvânt al Kremlinului dacă este adevărat că Vladimir Putin n-a primis nicio cerere de interviu în ultimii doi ani, după cum susține jurnalistul american.

„Nu, domnul Carlson…Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri