19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

La ce umilințe a supus-o Ștefan Bănică Jr. pe Andreea Marin, de fapt. Apropiații nu au îndrăznit să rupă tăcerea până acum

Publicat pePentru Andreea Marin, căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. nu a fost deloc roz. Celebra prezentatoare TV a îndurat clipe de coșmar, fiind bătută, umilită și jignită de către artist, lucruri pe care chiar ea a avut puterea să le recunoască, la un moment dat. De asemenea, unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului a confirmat cele spuse de vedetă.

Adevărul despre mariajul Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr.

Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa și unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului Ștefan Bănică Jr. – Andreea Marin, a vorbit despre umilințele pe care le-a îndurat vedeta TV din partea fostului partener.

Potrivit afaceristului român, toți apropiații știau câte ceva despre chinurile la care era supusă Andreea Marin, însă nimeni nu a îndrăznit să spună absolut nimic. De asemenea, Ivanof a punctat că „Zâna surprizelor” era agresată atât verbal, cât și fizic, iar majoritatea episoadelor au avut loc la începutul mariajului cu Ștefan Bănică Jr.

„Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, a mărturisit Sabin Ivanof.

Vedeta TV a îndurat umilințe grele

Totodată, soțul Simonei Pătruleasa a relatat cum Andreea Marin plângea tot timpul și era mereu supărată, inclusiv în vacanțele pe care le petreceau împreună.

„Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, a spus acesta.

În continuare, milionarul a punctat că ultima vacanță pe care au petrecut-o împreună i-a pus capac și nu a mai avut plăcerea să mai petreacă timpul cu Ștefan Bănică Jr. Cu toate că l-a atenționat că nu procedează corect, artistul a continuat să aibă un comportament deplasat față de Andreea Marin.

„Ultima noastră vacanţă împreună a fost prin 2010. Din 2011 nu am vrut să mai ies cu el, că era un idiot. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. El voia mereu să meargă cu 2-3 cupluri în vacanţă şi când ajungea acolo se purta cu nevastă-sa execrabil, pleca singur, dacă noi eram la plajă el era la mall, dacă noi eram la mall, el era la sală, deci singur – singur, pur şi simplu”, a conchis Ivanof.

Sursa: www.ego.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri