17.4 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Lansarea proiectului ”DEZVOLTAREA ȘI INTRODUCEREA PE PIAȚĂ A UNEI GAME DE SUPLIMENTE ALIMENTARE INOVATIVE CU BIOASIMIBILITATE SUPERIOARĂ PE BAZĂ DE PRODUSE ALE STUPULUI ȘI ULEIURI ESENȚIALE”

Publicat pe


ianuarie-2022

Lansarea proiectului ”DEZVOLTAREA ȘI INTRODUCEREA PE PIAȚĂ A UNEI GAME DE SUPLIMENTE ALIMENTARE INOVATIVE CU BIOASIMIBILITATE SUPERIOARĂ PE BAZĂ DE PRODUSE ALE STUPULUI ȘI ULEIURI ESENȚIALE”

INFINITY HONEY SRL, în calitate de beneficiar, anunţă demararea implementării proiectul: ” DEZVOLTAREA ȘI INTRODUCEREA PE PIAȚĂ A UNEI GAME DE SUPLIMENTE ALIMENTARE INOVATIVE CU BIOASIMIBILITATE SUPERIOARĂ PE BAZĂ DE PRODUSE ALE STUPULUI ȘI ULEIURI ESENȚIALE” cu COD SMIS  151842, finanţat din Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritară 1 – Promovarea transferului tehnologic, Operațiunea 1.1.C – Investiţii pentru IMM-uri pentru includerea în piață/comercializarea unor produse/procese/servicii noi sau semnificativ imbunătățite pentru piața de profil, în urma aplicării unor soluții inovative sau în urma preluării unor rezultate ale cercetărilor în domeniile de specializare inteligentă.

Proiectul se implementează în perioada  20.12.2021 – 30.11.2023, în judetul Timiș, Comuna Mosnita Noua, sat Albina, str. Stuparilor, nr. 4.

Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Organism Intermediar Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea unui supliment alimentar inovativ cu bioasimilabilitate și biodisponibilitate superioară la nivel celular în colaborare cu o entitate de transfer tehnologic prin optimizarea unor formule de fabricație și a tehnologiei de obținere a unui amestec pe bază de produse apicole. Primul obiectiv specific este valorifica rezultatelor cercetărilor teoretice și practice ale societății în vederea introducerii pe piață a unei game de suplimente alimentare inovative pe baza de produse de stup și uleiuri esențiale. Al doilea obiectiv specific este dezvoltarea unei tehnologii cu condiții de operare (temperatura, durată și viteză de amestecare, timp de maturare, etc), respectiv mod de preparare a extractului de propolis optimizate, care să asigure funcționalitatea si biodisponibilitatea principiilor active din ingredientele utilizate și termen lung de valabilitate a produsului (minim 1 an), fără a necesita procedee chimice sau fizice de conservare.  Al treilea obiectiv specific este punerea pe piața a noii game de suplimente alimentare prin activitați intense de promovare la nivel național si internațional.

Proiectul are o valoare totală de 1.119.602,93 lei, din care finanțarea  nerambursabilă este de 763.847,40 lei.

Manager de proiect: Radu Ioan CIUCUR, telefon: 0744779359,  e-mail: [email protected]

ANUNȚ DE PRESĂ

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri