17.7 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Laurențiu Reghecampf desemnat antrenorul etapei în Liga 1

Publicat peEchipa ideală a primei runde din play-off şi play-out:

Portar
Ștefan Târnovanu (FCSB / 21 de ani) – A închis excelent poarta pentru a doua rundă la rând, contribuind cu intervenţiile sale la succesul bucureştenilor.

Fundaşi
Marko Vukčević (UTA / 28 de ani) – Titularizat pentru a 25-a oară în acest sezon, fundaşul dreapta muntenegrean a avut o nouă evoluţie consistentă.
Paul Papp (Universitatea Craiova / 32 de ani) – Cu el în postura de lider în centrul defensivei, Universitatea a ajuns la patru meciuri la rând fără gol încasat.
Erico da Silva (UTA / 32 de ani) – A înscris pentru întâia oară în acest sezon şi a ajuns la 11 reuşite în 163 de jocuri disputate în Liga 1.
Nicușor Bancu (Universitatea Craiova / 29 de ani) – A dominat flancul stâng. A oferit o pasă de gol, a patrulea în campionatul actual.

Mijlocaşi
Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 ani) – Un gol spectaculos i-a adus decarului ardelenilor a noua prezenţă din acest sezon în „Echipa etapei”.
Malcom Edjouma (FCSB / 25 de ani) – A dominat centrul terenului, zonă în care a recuperat multe baloane. În plus, a marcat golul care a deschis drumul roş-albaştrilor spre victorie.
Mattias Käit (Rapid / 23 de ani) – Transferat în iarnă, a devenit rapid un titular incontestabil. A înscris a doua oară în 10 jocuri.

Atacanţi
Jája Silva (FC Botoşani / 23 de ani) – Intrat pe teren la startul reprizei a doua, a marcat un gol şi a contribuit la celelalte trei reuşite izbutite de moldoveni în partea secundă.
Alexandru Tudorie (Sepsi OSK / 25 de ani) – Graţie dublei reuşite în ultima rundă, actualul vârf al covăsnenilor a ajuns la 38 de goluri în 166 de meciuri jucate în Liga 1.
Claudiu Petrila (CFR Cluj / 21 de ani) – Introdus la pauză, s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare. A pasat decisiv la prima reuşită a clujenilor, apoi a marcat golul care a închis tabela.

Antrenorul Etapei
Laurențiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 46 de ani – FOTO) – Şi-a arătat clasa! A gestionat profesionist momentul dificil prin care a trecut echipa şi a ajuns acum la șapte victorii la rând, performanţă unică în cariera lui Reghecampf pe prima scenă.

 

(sursa: Mediafax)

Sursa: jurnalul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri