13 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Laurențiu Reghecampf, plângere penală împotriva fostei soții! Antrenorul a încercat să-și vadă fiul, ea a făcut o criză de nervi

Publicat peScandal imens între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cei doi au ajuns la Poliție unde au depus plângeri penale pentru fapte de agresiune.

În această seară, la sediul Poliției comunei Snagov s-a prezentat Laurențiu Reghecampf care a sesizat Poliția cu privire la faptul că fosta soție l-ar fi agresat pălmuindu-l, potrivit surselor Gândul.

La nici 10 minute, s-a prezentat și fosta soție care a reclamat faptul că Laurențiu Reghecampf ar fi îmbrâncit-o. Ambii au depus plângeri penale.

Reghecampf prezintă urme de violență la nivelul feței, în schimb Anamaria Prodan nu are niciun semn vizibil pe corp, potrivit IPJ Ilfov.

Acuzația în ambele situații: violență domestică. Poliția analizează posibilitatea de a emite ordine de protecție

Aceleași surse spun că el a încercat să discute cu fiul sau, iar fosta soție a făcut o criză de nervi și a refuzat să-i permită accesul în casă.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns de urgență în țară, pentru a fi audiat în dosarul deschis ca urmare a plângerii penală făcută de Anamaria Prodan, care vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei.

Cei doi au un nou termen în procesul de divorţ, fixat pentru joi, 28 septembrie, la Tribunalul Buftea.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri