17.4 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, scandal de proporţii în sediul Poliției Snagov: „M-a luat de păr și m-a târât”

Publicat pe


Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și impresara Anamaria a continuat în această seară la sediul Poliției Snagov. În plin divorț cei doi şi-au adus reciproc acuzații de agresiune fizică. 

Mai exact, impresara spune că antrenorul echipei Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf, ar fi agresat-o fizic în plină stradă şi are dovezi filmate. 

„Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure.

După câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ, iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât, l-a lovit cu pumnul în faţă, a încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.

M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare”, ar fi declarat Anamaria Prodan la audieri, potrivit surselor Antena 3. 

La rândul său, antrenorul a sesizat faptul că impresara vine în casă, intră cu forța şi amenință pe toată lumea.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a se lămuri cine a început disputa. Urmează să se emită ordine de protecție provizorii, pentru amândoi, mai ales că Anamaria Prodan a subliniat că se simte amenințată, spun sursele Antena 3. 

Laurenţiu Reghecampf, audiat la poliţie după ce Anamaria Prodan l-a acuzat de furt

Laurenţiu Reghecampf a fost audiat la serviciul economic din cadrul IPJ Ilfov, după ce impresara Anamaria Prodan a depus o plângere în care sunt acuzații de sustragere a unor bunuri. 

Laurențiu Reghecampf doar s-a prezentat la poliție, însă nu a dat declarații.  Surse spun că a venit numai pentru că a fost citat și dacă nu ar fi venit, ar fi fost luat cu mandat. 

Sursa: www.antena3.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri