12.7 C
București
luni, 20 mai 2024

„Leopardul Zăpezii”, speriat de ruși. Șeful armatei ucrainene: Situaţia de pe front este „extrem de complexă şi tensionată”

Publicat pe


Comandantul-şef al armatei ucrainene, Oleksandr Sîrski a vizitat cele mai fierbinţi zone de pe frontul de est împreună cu ministrul apărării, Rustem Umerov, şi a descris situaţia din teren ca fiind „extrem de complexă şi tensionată”.

„Ocupanţii ruşi continuă să îşi sporească eforturile şi să depăşească numeric” forţele ucrainene, a declarat Oleksandr Sîrski, miercuri, într-un mesaj pe Telegram, în timp ce Ucraina se străduieşte să refacă rândurile armatei sale, iar ajutorul militar american, de care ţara are nevoie pentru a-i înfrunta pe ruşi, rămâne blocat.

„Facem tot posibilul pentru a împiedica inamicul să avanseze pe teritoriul nostru şi pentru a ne menţine poziţiile”, a dat asigurări Oleksandr Sîrski.

„Luăm toate măsurile posibile pentru a ne reduce la minimum pierderile şi a salva vieţile soldaţilor noştri”, mai spune comandantul armatei ucrainene, care a fost numit în funcţie săptămâna trecută,…



Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri