2.4 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Liga 4. Buziaşul continuă să defileze. Se mai joacă pentru podium

Publicat pe


Etapa a 36-a în Divizia D a fost cu câteva excepţii a gazdelor. Buziaşul se simte bine şi la Lugoj, care a devenit de ceva timp „acasă”. Lupta mare este pentru ocuparea locurilor pe podium, mai exact locurile 2 şi 3, patru formaţii luptându-se să termine mai în faţă.

Echipa din Staţiunea Inimii s-a impus cu 4-1 în faţa echipei din Topolovăţu Mare, media de cel putin trei goluri marcate fiind atins şi de această dată. Peciu Nou este în mare revenire de formă, iar în această săptămână s-a impus în două restanţe, dar şi în etapa obişnuită, după un meci intens la Liebling, 3-2. Şi Comloşu Mare a avut parte de o victorie externă, care a venit în ultimul minut, 2-1 la Orţişoara. Cel mai spectaculos joc s-a disputat între UVT şi Gătaia. Oaspeţii au condus de trei ori, dar nu a fost destul pentru victorie, „studentul” Adrian Boghian luând meciul pe cont propriu, marcând o triplă şi stabilind scorul final, 4-3, tot pe final!

Celelalte rezultate: Maşloc – Carani 9-0, Şag – Sânnicolau Mare 2-0, Parţa – Becicherecu Mic 3-1, Giarmata – Deta 2-2, Ciacova – Tomnatic 2-0, Grabaţ – Lugoj 0-3, masa verde.

Clasament: 1. Buziaş 92, 2. Lugoj 81, 3. Parţa, Peciu, 79, 5. Comloşu Mare, 77, etc…

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri