28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

LIVE Superliga: FCSB – Universitatea Craiova

Publicat pe


FCSB a învins fără drept de apel pe Universitatea Craiova, scor 3-0, pe Stadionul Steaua în etapa a 8-a din Superliga României.

Prima repriză a fost dominată în totalitate de FCSB, care a marcat de trei ori. Recitalul „roș-albaștrilor” a început printr-o bară a lui Compagno, cu capul, apoi cu două goluri în opt minute: Olaru (13) și Radunovic (21) au marcat și au adus-o pe FCSB în avantaj.

Dominarea echipei „roș-albastre” a continuat, dar Laurențiu Popescu a respins în corner șutul din lovitură liberă al lui Octavian Popescu. Golul trei al FCSB a venit înainte de pauză, când Olaru a reușit dubla cu un șut pe lângă portarul Craiovei, după o pasă săltată peste apărare a lui Octavian Popescu.

Repriza a doua început oltenii încercând să reducă repede din diferență, fără succes însă. Oltenii au avut o singură ocazie mare, printr-o lovitură de cap a lui Danciu, respinsă de Târnovanu, în minutul 72. În prelungiri, Andrea Compagno a mai ratat o ocazie importantă, când a trimis de la distanță pe lângă poarta lui Laurențiu Popescu, ieșit să-l blocheze pe italian după un dribling elegant al acestuia.

Totul a curs spre o victorie facilă a FCSB, care a câștigat și a acumulat 18 puncte, pe primul loc în clasamentul din Superligă după șapte meciuri jucate, cu unul mai puțin. FCSB are o restanță cu Hermannstadt, meci amânat când „roș-albaștrii” jucau în preliminariile Conference League cu Nordsjaelland.

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-0
Au marcat: D. Olaru 13, 45, Radunovic 21

Min. 90+5 – Final.

Min. 72 – Ocazie Craiova! Danciu trimite cu capul din apropiere, Târnovanu e atent și reușește să respingă, după o centrare cu efect.

Min. 70 – După un forcing în startul reprizei, jocul s-a stins și curge spre o victorie facilă a FCSB.

Min. 46 – A început repriza a doua.

Min. 45+3 – Pauză.

Min. 45 – GOOOOOOLLLL FCSB! Olaru face dubla, e 3-0 înainte de pauză. Trimite mingea pe lângă Laurențiu Popescu, după ce balonul i-a fost săltat peste apărarea oltenilor de Octavian Popescu.

Min. 26 – Ocazie FCSB! Octavian Popescu șutează puternic din lovitură liberă, Laurențiu Popescu respinge în corner.

Min. 21 – GOOOOOOLLLLLLL FCSB! Radunovic înscrie și el cu un șut cu stângul în colțul lung, după ce Băluță i-a așezat mingea direct pe șut.

Min. 19 – Ocazie FCSB! Compagno trimite iar cu capul pe poarta lui Popescu, cu efect, dar portarul oltenilor are o intervenție bună și respinge.

Min. 13 – GOOOOOOLLLLLL FCSB! Darius Olaru deschide scorul cu un șut pe lângă Laurențiu Popescu din careu, după o pasă pe poziție viitoare în careu primită de la Octavian Popescu.

Min. 8 – Dublă ocazie Craiova! Crețu trage peste poartă după o pătrundere în careul FCSB, iar din corner Badelj șterge mingea cu capul, din careu, și trimite pe lângă poartă.

Min. 4 – Ocazie FCSB! Compagno lovește bara transversală, cu capul, după o centrare din lovitură liberă.

Min. 1 – A…Sursa: spotmedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri