16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

LIVE UPDATE. A douăzecea zi de invazie. Harkov continuă să fie bombardat

Publicat pe


UPDATE 01:00

Raport UK Army- Ministerul Apărării din Marea Britanie spune că Rusia ar putea plănui să folosească arme chimice și biologice în „atac fals”.

UPDATE 00:00

Consilierul șefului biroului lui Zelenski, Arestovich, consideră că un acord de pace cu Rusia poate fi ajuns cel mai devreme în 1/2 săptămâni, cel mai târziu în luna mai.

Jurnalistul Fox este în stare grava, iar echipa este dispărută, în aceeasi zonă ca cel de la Time. În același timp, membrii echipei sale au dispărut. În special, cameramanul Fox News, cetățeanul irlandez Pierre Zakrewski și producătorul Alexander Kuvshinov. Soarta lor este momentan necunoscută.

Franța, care deține președinția UE, a arătat într-o declarație că blocul celor 27 de națiuni a aprobat un pachet care vizează „persoanele și entitățile implicate în agresiunea împotriva Ucrainei”, precum și sectoare ale economiei ruse.

UE a aprobat al 4-lea set de sancțiuni împotriva Moscovei Uniunea Europeană a aprobat un al patrulea set de sancțiuni pentru a pedepsi Moscova pentru invadarea Ucrainei.

Ne vom asigura că Ucraina are arme să se apre împotriva invaziei ruse. Vom trimite bani, alimente și sprijin pentru a salva viețile ucrainenilor. Vom primi refugiații ucraineni cu brațele deschise”, a spus Joe Biden.

Două surse CNN au declarat că Rusia cere Chinei să furnizeze rații uscate – produse alimentare pentru depozitare pe termen lung eliberate soldaților în condițiile în care este imposibil să aprovizioneze trupele cu alimente în timp util.

Rusia a cerut Chinei mese preambalate pentru a hrăni soldații, relatează CNN.

O serie de cerințe ale Federației Ruse, în special cele teritoriale, sunt inacceptabile; pe altele, Kievul este pregătit să negocieze, a informat biroul președintelui Ucrainei.

În Harkov, exploziile continuă.

Sursa: alephnews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri