9.2 C
București
marți, 4 octombrie 2022

LIVE Ziua 31 de război. Rusia a pierdut 16.000 de militari în prima lună de război, anunță Zelenski/ ONU are tot mai multe date despre gropile comune din Mariupol/ Joe Biden l-a numit din nou ”criminal de război” pe Vladimir Putin

Publicat pe


A doua lună de război începe cu disputa Hersonului între ucraineni și ruși, așa cum arată un oficial din Apărarea SUA. Herson este unul dintre cele mai bombardate orașe ucrainene, alături de Mariupol și Harkov. Între timp, ONU primește tot mai multe informații despre gropile comune care sunt săpate în Mariupol pentru a îngropa victimele bombardamentelor sălbatice ale rușilor. Volodimir Zelenski susține că în prima lună de război Rusia a pierdut 16.000 de militari. Emmanuel Macron, aflat în campanie electorală pentru al doilea mandat prezidențial, a anunțat o nouă rundă de discuții cu Vladimir Putin pentru a stabili condițiile unei „operațiuni umanitare excepționale” pentru evacuarea civililor din Mariupol. În timpul vizitei din Polonia, Joe Biden l-a numit din nou ”criminal de război” pe liderul de la Kremlin. 

 

Ora 08:00 Firmele de închirieri de avioane se tem că nu îşi vor mai recupera cele peste 400 de avioane în valoare de 10 miliarde de dolari din Rusia, în urma sancţiunilor internaţionale. Detalii, aici.

Ora 07:45 Volodimir Zelenski susține că în prima lună de război Rusia a pierdut 16.000 de militari. Detalii, aici.

Ora 07:28 Organizaţia Europeană pentru Cercetare Nucleară suspendă participarea oamenilor săi de ştiinţă la toate comitetele ştiinţifice ale instituţiilor din Rusia şi Belarus. Detalii, aici.

Ora 07:16 Ucraina a început vineri să scoată la licitaţie o colecţie de NFT-uri numită ”Meta History: Museum of War”. Detalii, aici.

Ora 07:00 ONU susține că are „tot mai multe informații” care confirmă existența gropilor comune din Mariupol. Detalii, aici.

 Sursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri