1.5 C
București
duminică, 10 decembrie 2023

Locul din casă în care trebuie să presari zahăr ca să atragi banii. Vei avea spor în toate, așa vine abundența

Publicat pe


Locul din casă în care trebuie să presari zahăr ca să atragi banii. Acest lucru era foarte bine cunoscut de străbunii noștri, deoarece obiceiul este vechi de când lumea. Probabil că dacă nu era eficient, nu se mai transmitea din generații în generații.

Locul din casă în care trebuie să presari zahăr ca să atragi banii

Auzim des despre ritualuri de atragere a banilor și deși multe dintre ele oferă rezultate incontestabile, realitatea este că există și alte tipuri de metode de a contacta universul, care sunt foarte simple și la fel de puternice. Există câteva ingrediente în bucătăria noastră care trec neobservate și pur și simplu le folosim doar pentru a da gust preparatelor noastre. Poate nu știați, dar puțin zahăr amplasat strategic va face minuni.

În feng shui, se subliniază că toate obiectele dintr-un spațiu pe care îl definim drept „al nostru” pot genera schimbări în modul în care energia se desfășoară pe teritoriul respectiv, acționând în beneficiul nostru sau împotriva noastră. Ei bine, conform acestei străvechi filozofii orientale, zahărul ascunde calități ezoterice puternice care, dacă sunt folosite corect, pot aduce schimbări majore în viața ta. Citește și Planta pe care e bine să o porți în buzunar. Alungă ghinioanele și aduce norocul în viața ta

Locul din casa in care trebuie sa presari zahar ca sa atragi banii

Unde trebuie amplasat puțin zahăr pentru atragerea prosperității

Potrivit ezoterismului, această pulbere albă cu gust dulce, prelucrată din trestie, este strâns legată de energia muncii, prosperității, abundenței, sănătății și iubirii. Daca vrei sa descoperi unde ar trebui sa pui zahar acasa pentru a-l transforma într-o amuleta puternică, avem răspunsul puțin mai jos.

Plantele de interior reprezintă vitalitate, creștere constantă și reînnoire, așa că dacă așezi puțin zahăr lângă ghivece, grădina interioară, perete verde sau orice spațiu cu vegetație din interiorul casei, vei da un semnal clar universului că ești gata să primești abundenţă. Citește și Zilele în care este bine să te tunzi în luna septembrie 2023. Vei atrage norocul

Dormitorul nostru este un spațiu sigur pe care îl avem în casă, este locul unde visele noastre se odihnesc și încep zilele noastre. Punerea zahărului pe noptieră sau pe o suprafață de lângă patul nostru ne garantează o noapte excelentă de odihnă și o trezire plină de energie pentru a ne îndeplini obiectivele.

Colțul de sud-vest este un loc foarte benefic pentru a crește calitățile magice ale oricărui obiect, deoarece conform feng shui-ului această poziție strategică este asociată cu abundența și averea. Pune acolo puțin zahăr și vei atrage automat energia banilor.

Sursa: www.ego.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri