7.1 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Locul special în care Denisa și Flick și-au botezat fetița. Motivul emoționant pentru care au făcut această alegere

Publicat pe


Ziua de 14 august a fost una foarte emoționantă pentru Flick și Denisa. Fetița lor, Eva Maria, a fost creștinată. Cei doi nu au vrut ca slujba să aibă loc într-o biserică din București, ci au ales cu totul altă locație.

Denisa și Flick și-au botezat fetița. Locul special pe care l-au ales

Denisa și Flick au decis ca Eva Maria să fie botezată în biserica în care a fost creștinat Flick, dar și mama și bunicul lui. Această biserică se află în satul natal al lui Sebastian Andrei Filcea. După ce slujba s-a încheiat și au ajuns acasă, fostul om de radio a publicat pe rețelele de socializare o fotografie, însoțită de câteva versuri și detalii despre botezul Evei.

„Ne găsim, când vine seara,

Fericiți și ea și eu

Pentru că ne-am dus comoara

În fața lui Dumnezeu

Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu”, a scris Flick pe contul de socializare.

Denisa și Flick și-au botezat fetița

Ce spune Denisa, soția lui Flick, despre rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”

Programul Denisei s-a schimbat de când Eva Maria a venit pe lume. Chiar dacă se trezește mai des noaptea, soția lui Flick nu se plânge deloc. Aceasta mărturisește că atunci când o vede pe fetița ei râzând uită de orice. Denisa susține că s-a adaptat ușor noului stil de somn, mai ales că nici înainte nu dormea foarte mult.

„Nici nu mă gândesc la oboseală, când o iau în brațe și se uită-n ochii mei râzând, uit orice. M-am adaptat rapid noului stil de somn și oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm. Dar Eva doarme foarte bine noaptea, primul somn cam 5 ore, urmat de încă unul de 3 ore și jumătate – 4. Iar dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine, mai dorm și ziua când doarme ea”, le-a explicat Denisa Filcea urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare.

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri