19.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024

Lucian Bode, atacuri de campanie împotriva PSD: ”Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă. Dacă te mulțumești ca primar doar să administrezi, rezultatul e modest. Așa s-a întâmplat în multe județe administrate de PSD”

Publicat pe



Lucian Bode a mai spus că liberalii au demonstrat că au viziune şi a criticat administraţiile conduse de către PSD, despre care spune că doar au administrat județele, nu le-au și dezvoltat.

„Mă bucur să revin în Dâmboviţa, în mijlocul unei filiale care s-a mobilizat foarte bine pentru a începe campania electorală. Să performăm în bătălia electorală pentru Dâmboviţa este un obiectiv major pentru dumneavoastră, dar este un obiectiv major şi pentru noi la nivel central şi daţi-mi voie să spun de aici, dragii mei colegi liberali din Dâmboviţa, că vă asigur de toate susţinerea conducerii centrale a PNL. Judeţul Dâmboviţa trebuie să iasă din anonimat, de sub papucul unei administraţii care îl sufocă şi care îi blochează dezvoltarea. Sub guvernele liberale am pornit această dezvoltare, prin proiecte majore, care vizează în special infrastructura de transport. Am pregătit şi lansat proiecte abandonate de fostele guvernări care priveau…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri