21.4 C
București
luni, 20 mai 2024

Lucian Bode, la lansarea candidaților pentru Brașov: Ne luăm angajamentul în fața românilor să ducem România pentru următorii 4 ani într-o nouă etapă istorică a dezvoltării (VIDEO)

Publicat pe



Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a susținut un discurs, joi, la lansarea candidaţilor liberali din judeţul Brașov pentru alegerile locale de peste o lună.

Lucian Bode a precizat că „ne luăm angajamentul în fața românilor să ducem România pentru următorii 4 ani într-o nouă etapă istorică a dezvoltării”.

„Lucrurile mari se fac în echipă, cu oameni care gândesc la fel”

“Doamnelor și domnilor, dragi prieteni, revin cu mare plăcere la Brașov și mă bucur că, astăzi, de Ziua Europei ne aflăm împreună într-un oraș cu statură europeană, un oraș cu potențial și care trebuie să devină un centru al excelenței al marilor proiecte sub o administrație liberală, proiecte de dezvoltare, care urmează să fie implementate de către echipa liberală, câștigătoare pe 9 iunie.

Adrian Veștea împreună cu George Scripcaru, cu voi toți sunteți foarte aproape de momentul în care veți pune din nou Brașovul pe traiectoria dezvoltării…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri