4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Ludovic Orban: „Toată politica guvernamentală este dictată de PSD”

Publicat pe


Sursă foto: Curs de Guvernare

Advertisement

Ex-premierul liberal Ludovic Orban continuă să critice modul în care partidul pe care l-a condus guvernează în acest moment, în opinia sa fiind clar că „sforile” sunt trase de fapt de social democrați.

Deși PNL are premierul, în persoana președintelui partidului, într-o bună tradiție, ba chiar deține portofolii cât de cât importante, Orban a atras atenția că „toată politica guvernamentală este dictată de PSD”.

Ludovic Orban a analizat aseară la B1TV prestația recentă a Guvernului și, în ceea ce îl privește, este convins că „nu există pic de liberalism în această guvernare”, ba chiar că oricine „mai votează cu PNL, e ca și cum ar vota cu PSD”.

Nu ar fi pentru prima dată când Ludovic Orban critică formațiunea care i-a dirijat destinul, dat fiind că demisia sa din PNL a fost legată (și) de iminenta coaliție actuală de guvernare.

Ordonanța asta de creștere a fiscalității este o ordonanță care a fost propusă de ministrul Finanțelor, evident, ea ar fi fost o creștere și mai amplă a fiscalității, până la urmă s-a ajuns cât de cât la forma asta de mediu, dar PSD este cel care a pus pe masa Guvernului și Ciucă a acceptat ceea ce a propus PSD.

La ora actuală, partidul care face legea în guvernare este PSD. De altfel, nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Liberalism în guvernarea asta… hai să fim serioși, nu există pic de liberalism în această guvernare. (…)

Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Astăzi orice om de dreapta, orice om care este în zona activă economică, în zona care produce plus valoare, nu mai poate să aibă încredere în PNL, pentru că, dacă mai votează cu PNL, e ca și cum ar vota cu PSD”, a precizat Orban pentru sursa citată.

AdvertisementSursa: zin.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri