6 C
București
marți, 28 martie 2023

Lugojul bate la Rapid acasă şi termină sezonul regulat pe un excepţional loc 3

Publicat pe


Sezonul de vis continuă pentru CSM Lugoj. Echipa bănăţeană de volei feminin a reuşit cea mai bună clasare la finalul sezonului regulat din istoria clubului. După un rezultat de excepţie la Rapid, 3-1 în faţa unei echipe cu pretenţii la titlu, echipa bănţeană a terminat pe locul 3, după ce ani buni a încheiat pe locul 5!

Partida din Giuleşti a fost echilibrată, dar Lugojul, câştigătoare a Supercupei României şi finalistă în Challenge Cup şi-a impus ritmul, 3-1 (25-22, 14-25, 25-18, 25-23).

„Fetele noastre au reușit un meci senzațional în capitală și au câștigat cu 3-1 pe terenul celor de la Rapid București, echipă cu pretenții la titlul național și care etapa trecută a câștigat acasă la campioana Alba Blaj. Victorie reușită în acest joc ne clasează pe locul 3 la finalul sezonului regulat, ceea ce înseamnă că vom întâlni în playoff locul 6, CSO Voluntari, în prima rundă. Se va juca în sistemul cel mai bun din 3 jocuri, CSM Lugoj fiind gazdă de două ori. Bravo fetelor, iar noi ne vedem miercuri la Timișoara!”, a fost mesajul echipei bănăţene.

Aşadar, Lugojul joacă miercuri returul Challenge Cup în sala Constantin Jude.

În clasament, Alba Blaj a încheiat prima cu 51 de puncte, urmată de Târgovişte – 46, Lugoj – 45, Rapid – 43, Dinamo – 43, Voluntari – 37, CSM Bucureşti – 24, Piteşti – 15, etc.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri