8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

„M-a șocat! Am început să mă scotocesc bine prin buzunare” | Cât a plătit un turist pentru telecabina din Predeal

Publicat pe


Un turist care a ales ca destinație turistică orașul Predeal a fost uimit de prețul pe care a fost nevoit să îl plătească pentru o urcare lu o coborâre cu telecabina din Predeal.

„Ajuns la casa de bilete pentru telescaunul de la Predeal am fost surprins să aflu că urcarea + coborârea mă costă 90 de lei. Chiar m-a șocat prețul și m-a determinat să mă scotocesc bine prin buzunare. Chiar m-am gândit dacă merită „investiția”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Mi-am dat seama că aș putea să merg pe jos, sfat pe care l-am primit inclusiv din partea doamnei care vindea biletele. Totuși, am spus că dacă am ajuns până acolo, să nu mă blochez în preț” a povestit turistul, potrivit observatorul.ph.ro.

De asemenea, pe tot parcursul verii din acest an, turiștii care au ales să viziteze orașul Predeal s-au împiedicat la propriu pe trotuarele acestuia.

Localnicii se plâng că drumurile principale circulă pietonii se află în reparații încă din primăvară. Mai mult de atât, lipsa coșurilor de gunoi îi determină pe oameni să arunce gunoaiele unde pot. O altă problemă cu care se confruntă locuitorii orașului este prezența permanentă a urșilor indiferent de momentul zilei.

Sursa: www.antena3.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri