12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

„Mă ceartă toată lumea”. Karmen Simionescu, criticată de fani! Ce replică le-a dat fiica lui Adrian Minune

Publicat pe  • Karmen Simionescu, ținta haterilor!
  • De ce a fost criticată fiica lui Adrian Minune

Karmen Simionescu se bucură de o mare comunitate în mediul online, astfel că nu se sfiește și împărtășește cu fanii ei fiecare moment din viața ei, mai ales pe cele împreună cu fiica sa.

Karmen Simionescu, criticată de fani! Ce replică le-a dat fiica lui Adrian Minune

Ei bine, în timp ce foarte multe mămici din comunitatea online o apreciază și îi urmează sfaturile, Karmen Simionescu se confruntă și cu gurile răutăcioșilor. Recent, fiica lui Adrian Minune a fost criticată că mereu o expune pe fiica ei pe rețelele de socializare cu un filtru de înfrumusețare, mulți dintre hateri explicând că nu este un lucru bun pentru un copil.

Indignată de faptul că este trasă la răspundere de modul în care alege să își fotografieze fiica, Karmen Simionesc le-a transmis un mesaj dur celor care o urmăresc doar pentru a o critica, fiind atenți la orice detaliu, oricât de mic ar fi.

„Mă ceartă toată lumea că de ce-i pun filtru. De ce nu vă puneți și voi? Faceți și voi asta, cine vă oprește? Este cea mai frumoasă oricum. Cum faci tu mami ca fițoasele? Hai să vadă toată lumea. (…)”, este replica ironică dată de Karmen Simionescu în mediul online.

Kamen Simionescu își dedică tot timpul fiicei sale

Încă de când a devenit mămică, Karmen Simionescu își dedică tot timpul fiicei sale, fiind implicată trup și suflet în creșterea acesteia. Cântăreața este foarte atentă la nevoile fetiței sale, astfel că mereu când apare în mediul online, este alături de micuța ei.

Mai mult decât atât, cele două nu doar că se joacă împreună și fac diferite activități educative, ci Karmen Simionescu o implică înclusiv în treburile ei de zi cu zi pentru a fi sigură că-i acordă toate atenția de care are nevoie, astfe că nu acceptă criticile haterilor legate de cum își crește copilul.

CITEȘTE ȘI: Karmen Simionescu, criticată aspru pe Internet, după ce ea și soțul ei au fost nași de botez: ”Cred că ți-a fost greu să…” / FOTO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri