1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Mama drogatului Vlad Pascu a încercat să impresioneze instanța. Mi s-a spus că ar putea fi violat în detenție

Publicat peÎn fața judecătorilor, Miruna Pascu le-a relatat judecătorilor că a intrat în panică atunci când a auzit că fiul ei ar putea să aibă viața grea în închisoare și să fie abuzat. 

“Am realizat ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare rău. Am fost speriată. Au apărut informații din diverse surse: prin presă, pe rețelele sociale despre amenințări la adresa lui Vlad. Diverse persoane private de libertate au spus că îl vor agresa, îl vor viola și că îi vor lua pachetul,” a declarat Miruna Pascu, în fața judecătorilor, potrivit Realitatea Plus.

Mai mult, femeia a afirmat că n-ar fi vorba de o familie extrem de bogată și că n-ar deține sute de proprietăți imobiliare în București, ci ar fi o coincidență de nume între Mihai Pascu și un alt dezvoltator imobiliar.

Miruna Pascu a mai motivat că ar trebui să fie eliberată pentru a putea avea grijă și de celălalt fiul, dar și pentru a-i oferi sprijin lui Vlad, având în vedere faptul că tatăl său nu are voie să se apropie nici de el, nici de mama sa.Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri