33.8 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Mama femeii ucise în accidentul din Pipera, despre cum fostul soț a pus totul la cale: ,,Mi-a omorât fata! E un criminal!”

Publicat pe  • Mama femeii ucise în accidentul din Pipera, despre cum fostul soț a pus totul la cale
  • Femeia susține că i-a omorât fiica

Un bărbat a intrat cu autovehicului în piciorul unei pasarele pietonale și și-a ucis soția. El a recunoscut prima dată că asta și-a dorit să facă, iar ulterior și-a schimbat părerea și a spus că aveau un conflict și că accidentul este urmarea unei altercații în trafic.

Mama femeii ucise în accidentul din Pipera, despre cum fostul soț a pus totul la cale

Mama victimei a spus că este un criminal și că i-a omorât fata, iar pentru ea și copiii lui este un criminal. Bărbatul avea mereu acest gând în cap și a premeditat această crimă.

,,Mi-a omorât fata! E un criminal! Pentru mine și copiii lui e un criminal! Tot timpul numai asta avea în cap… Te omor, te omor, te omor. Sâmbătă dimineață a venit, a sărit gardul…Hai, nu ești gata? Fata trebuia să plece la serviciu… Că te duc eu la metrou la Aurel Vlaicu. Haide că m-ai înnebunit, i-a zis fata. Atât a zis și a plecat… Și s-a întâmplat… el a avut premediat tot”, a spus mama victimei.

Alexandra, fiica victimei, a spus că era foarte gelos și credea că mama ei are un amant, dar aceasta nu avea și singurul lucru pe care îl făcea era să lucreze la un restaurant și să ajungă foarte târziu acasă.

,,Gelozia… el credea că mama are amant, dar nu avea niciun amant. Lucra într-un restaurant, venea târziu… Nu vreau să dau ochii cu el, nu vreau să vorbesc cu el, nu pot…”, a spus fiica victimei.

Bărbatul a premeditat totul

Inițial, bărbatul a recunoscut totul și a spus că aceasta crimă a fost premeditată, dar apoi s-a răzgândit și a spus că o altercație a avut loc între el și fista soție. Autoritățile au găsit în mesajele celor doi foarte multe amenințări cu moarte din partea bărbatului.

Cei doi au divorțat acum mulți ani, dar au locuit sub același acoperiș până săptămâna ce a trecut, după ce o ceartă a avut loc, iar ea și-a făcut bagajul și a plecat la mama ei.

Citește și: Un șofer a intrat intenționat într-o pasarelă din Pipera, moment în care și-a ucis soția. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri