3.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

”Mami, râzi şi plângi cu noi toţi” – omagiu adus de Prinţul Charles mamei sale, Regina Elizabeth a II-a, la petrecerea pentru Jubileul de Platină – VIDEO –

Publicat pe


Prinţul Charles a adus un sincer omagiu mamei sale, Regina Elizabeth a II-a, la petrecerea pentru Jublleul de Platină de la Palatul Buckingham, scrie BBC.


„Râzi şi plângi cu noi şi, cel mai important, ai fost acolo pentru noi, în aceşti 70 de ani”, a spus Charles.

El a adăugat că servirea publicului este ceea ce „o trezeşte pe mama dimineaţa” şi i-a mulţumit în numele lumii.

Prinţul Charles a vorbit şi despre tatăl său, Ducele de Edinburgh, decedat anul trecut, despre care a spus că i-ar fi plăcut spectacolul.

Ultima zi a sărbătoririi Jubileului de duminică se va încheia cu o paradă uriaşă lângă Palatul Buckingham.

Petreceri de stradă vor avea loc, de asemenea, în Marea Britanie, în ceea ce se numeşte The Big Jubilee Lunch.

Regina nu a asistat la concertul de sâmbătă, dar a deschis spectacolul apărând într-un sketch înregistrat cu Ursuleţul Paddington.

Zâmbind şi râzând la masa ei de ceai, ea şi-a deschis geanta pentru a dezvălui că ţinea în ea un sandviş cu marmeladă – gustarea preferată a celebrului urs.

La concertul de la Tha Mall au asistat 22.000 de oameni şi au cântat, printe alţii, Sir Elton John, George Ezra, Craig David, Duran Duran, Alicia Keys, Sam Ryder şi Sir Rod Stewart.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].Sursa: www.news.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri