16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere

Publicat peUn ucrainean aflat în Sighetu Marmaţiei, Maramureș, a fost bătut și forțat să urce într-o mașină. Polițiștii au fost alertați de unul dintre prietenii săi. Când, într-un final, agenții l-au găsit, ucraineanul a spus că nu va depune plângere pentru că a fost confundat, informează Observator News.

Răpit după ce a fost confundat

Vineri seară, în jurul orei 20.04, polițiștii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizați prin 112 de către un ucrainean că amicul său a fost răpit.

Ce doi ucraineni de 38, respectiv 39 de ani au ieșit dintr-un bloc de pe bulevardul Independenţei, iar în fața lor a oprit o mașină din care au coborât trei indivizi. Aceștia le-au spus celor doi să intre în autoturism. Unul dintre ucraineni a refuzat, iar celălalt a fost bătut și băgat cu forța în vehicul. Ulterior, mașina a plecat spre strada Eroilor.

Agenții au făcut cercetări și au găsit victima în zona unui restaurant din municipiu, în compania a doi prieteni. Bărbatul a refuzat să depună plângere și a spus că a fost confundat cu altcineva. Polițiștii continuă cercetările.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri