16.5 C
București
miercuri, 8 mai 2024

Marcel Ciolacu, despre strada surpată la Slănic: „Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?” (VIDEO)

Publicat pe



Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut o primă reacție vineri în urma incidentului de la Slănic, unde o întreagă stradă s-a surpat. Premierul a spus că incidentul s-a produs din cauză că a fost construită o stradă peste o mină, dar că statul român a intervenit imediat.

„S-a făcut un drum peste o mină. Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine? Acolo s-au dat nişte autorizaţii de când s-au făcut acele drumuri. În schimb, am văzut reacţia statului român şi a situaţiilor de urgenţă în care au intervenit imediat. Am văzut cum a intervenit Prefectura. S-au mutat 42 de familii, s-au găsit soluţii.

Aia am văzut. Dar nu-mi cereţi să ştiu unde…De exemplu, în Râmnicu Sărat, în judeţul Buzău, erau nişte hrube de pe timpul lui Brâncoveanu şi s-a lăsat drumul. Iertaţi-mă. S-a intervenit şi acolo. Am vorbit cu domnul Raed Arafat, am ştiut toate lucrurile în timp real”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Evacuări…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri