3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Marcel Ciolacu, la reuniunea Internaţionalei Socialiste: Rezolvarea migraţiei, a crizei energetice, a crizei de securitate şi combaterea populismului sunt jaloane cheie pentru acest an

Publicat pe


Marcel Ciolacu a participat online la reuniunea Internaţionalei Socialiste şi le-a transmis colegilor că rezolvarea migraţiei, a crizei energetice, a crizei de securitate şi combaterea populismului sunt jaloane cheie pentru acest an, citat de News.ro.

„Le-am cerut prietenilor din Internaţionala Socialistă să revitalizeze şi să dea un nou impuls organizaţiei noastre, sub conducerea lui Pedro Sánchez. Rezolvarea migraţiei, a crizei energetice, a crizei de securitate, convergenţei şi combaterea populismului sunt jaloane cheie pentru 2023”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Twitter.

Pe 25 noiembrie 2022, premierul spaniol Pedro Sanchez a fost numit preşedinte al Internaţionalei Socialiste (IS), la Congresul orrganizaţiei care reuneşte 132 de partide socialiste sau social-democrate din lume şi care s-a desfăşurat la Madrid.

A două zi a Congresului respectiv, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a fost ales vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste.Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri